Bådhold og bådret

Vigtigt! Pr. 1/4-2017 reguleres priserne som følger:

Årskort for ryttere over 18 år koster 760 kr., og for ryttere under 18 år 380 kr.
Et dagsgæstekort koster 70 kr. for ryttere over 18 år og 35 kr. for ryttere under 18 år.
Bådret - Årskort: 790 kr.
Øvrige priser ændres ikke.

 

For at få lov til at have sin båd i en af Stiftelsens Søer, skal man tegne en "bådret". Bådretten gælder til sejlbåd, robåd og kano/kajak.

Det er et bevis, der gælder for 1 år ad gangen (sæson: 1. april - 31. marts).

Der udstedes bådret til henh. Sorø Sø og Tuel Sø.

Via vores Netbutik kan man forny sin bådret. Når bestillingen er afsendt, vil Stiftelsen fremsende et klistermærke, som dækker den nye sæson.

Det er også muligt at benytte MobilePay - læs mere her.

Hvis det er første gang man skal erhverve bådret, SKAL man henvende sig til Stiftelsen enten via e-mail: ssa@stiftsor.dk, eller på telefon:  57 82 01 35, for at få oplyst et nummer for bådplads.

Hvis man benytter kano eller kajak, og husstanden ønsker mere end en bådret gælder følgende regler: Første bådret indløses efter ovenstående regler. Ekstra bådretter kan derefter erhverves til ½ pris ved henvendelse til Stiftelsen Sorø Akademi på ovenstående kontaktoplysninger.

Der gælder forskellige regler, som skal overholdes for at have sin båd liggende i henholdsvis Sorø Sø og Tuel Sø:

Dagsgæstekort

Det er også muligt at bestille et eller flere dagsgæstekort via vores Netbutik. Et dagsgæstekort koster 100 kr. Kvitteringen fra købet fungerer som gæstekort, og skal derfor printes ud, og SKAL forevises på forlangende sammen med gyldig legitimation. 

 

Du har også mulighed for at lægge din kvittering ind som et dokument på din mobiltelefon – dvs. at du skal kunne fremvise din kvittering, selv om der ikke er netdækning på din mobil, der hvor du færdes.

 

Du skal medbringe gyldig legitimation i form af sygesikringskort eller kørekort. Dette må ikke være et ”scan” af legitimation lagt ind på mobiltelefonen.

Gæstekort kan tidligst bestilles 2 uger før brug, og det SKAL angives hvilken dato kortet skal gælde til.

Bemærk venligst, at færdsel på søerne kan være begrænset på visse datoer pga. større arrangementer, som eksempelvis regatta.