BurgerClose
ShoppingcartIndkøbskurv

Oplysninger om behandling af persondata ved ansøgning om bolig hos Stiftelsen Sorø Akademi

Når du indsender din ansøgning om leje af en bolig hos Stiftelsen Sorø Akademi, afgiver du en række personlige oplysninger til os. Du har derfor ret til at vide, hvordan vi behandler disse oplysninger og hvad dine rettigheder er.

Hvilke persondata har vi registreret?

Når du ansøger om bolig hos Stiftelsen, registrer vi de data, du afgiver via ansøgningsformularen på vores hjemmeside. Det er bl.a. navn, adresse, mailadresse og telefonnummer. Derudover registrerer vi navn, alder og beskæftigelse på alle medlemmer af husstanden, hvis du har angivet dette. Dine ønsker om husleje, beliggenhed og personlige oplysninger, som du selv tilføjer, behandler vi ligeledes.

Hvad er dine rettigheder?

Efter persondataforordningen har du en række rettigheder, når vi har registreret oplysninger om dig. Disse er blandt andet:

  • Du har ret til at vide, at Stiftelsen har oplysninger om dig både i vores IT-systemer og i vores fysiske arkiv.
  • Du har ret til at vide, hvilke oplysninger Stiftelsen har om dig og som bruges i forbindelse med din ansøgning om en bolig hos os.
  • Du har ret til at bede om, at Stiftelsen retter eller sletter oplysninger, hvis du mener, at de er forkerte eller giver et forkert indtryk. Stiftelsen har pligt til at tage stilling til din anmodning.

Hvordan arbejder vi med dine persondata?

Når du ansøger om en bolig hos Stiftelsen, gemmer vi dine oplysninger fra ansøgningsblanketten. Det gør vi for at kunne komme i kontakt med dig, hvis der bliver en bolig ledig. Vi bruger også oplysningerne til at finde den rigtige bolig til dig og din familie. Vi anvender kun dine data til behandling af din boligansøgning.

Hvornår sletter vi dine persondata?

Din ansøgning - og dermed dine data - slettes efter 6 måneder, hvis der ikke forinden er fundet et egnet lejemål til dig. Du kan kontakte os skriftligt inden udgangen af de 6 måneder, hvis du ønsker, at vi skal opbevare din ansøgning i længere tid, eller du kan ansøge på ny. Ansøgningen gemmes kun udover de 6 måneder, hvis du har givet samtykke hertil.

Hvordan sikrer vi, at dine persondata ikke misbruges?

Dine persondata opbevares i Stiftelsens IT-system og i et fysisk arkiv. Det er kun de personer, der er beskæftiget med boligudlejning hos os, der har adgang til dine data. Vi videregiver ikke dine personlige data til andre. Vi anvender eksterne IT-leverandører, som hjælper os med IT-sikkerhed, back-up, hosting og hjemmeside. For at sikre dine persondata, er der indgået en databehandleraftale med disse leverandører.

Hvad gør du, hvis du er i tvivl om noget eller vil gøre brug af dine rettigheder?

Hvis du vil have flere oplysninger om, hvordan vi behandler dine persondata eller gøre brug af nogle af dine rettigheder, er du velkommen til at ringe eller skrive til Mai-Britt (mp@stiftsor.dk / tlf. 57820135). Du kan desuden finde flere informationer om persondataforordningen på Datatilsynets hjemmeside.

Sorø, den 24. maj 2018

Stiftelsen Sorø Akademi
Søgade 17A
4180 Sorø

Cvr.nr. 11676901
Tlf. nr. 57820135

Ved brug af indeværende hjemmeside accepterer du brugen af Cookies for at give dig den bedste brugeroplevelse.Ok