BurgerBurgerCloseClose
ShoppingcartShoppingcartIndkøbskurv

Bådhold og bådret

For at få lov til at have sin båd i en af Stiftelsens Søer, skal man tegne en "bådret". Bådretten gælder til sejlbåd, robåd og kano/kajak. Også brug af Paddle Board/SUP-board kræver erhvervelse af bådret/dagsgæstekort.

Det er et bevis, der gælder for 1 år ad gangen (sæson: 1. april - 31. marts).

Hvilke søer gælder bådretten til?

Der udstedes bådret til henh. Sorø Sø og Tuel Sø.

Bådret gælder ikke til Pedersborg Sø. Det er derfor ikke tilladt at benytte kano, kajak og Paddle Board/SUP-board på Pedersborg Sø.

Via vores Netbutik kan man forny sin bådret. Når bestillingen er afsendt, vil Stiftelsen fremsende et klistermærke, som dækker den nye sæson.

Det er også muligt at benytte MobilePay - læs mere her.

Hvis det er første gang man skal erhverve bådret, SKAL man henvende sig til Stiftelsen enten via e-mail: ssa@stiftsor.dk, eller på telefon: 57 82 01 35, for at få oplyst et nummer for bådplads.

Hvis man benytter kano, kajak eller Paddle Borard/SUP-board, og husstanden ønsker mere end en bådret gælder følgende regler: Første bådret indløses efter ovenstående regler. Ekstra bådretter kan derefter erhverves til ½ pris ved henvendelse til Stiftelsen Sorø Akademi på ovenstående kontaktoplysninger.

Der gælder forskellige regler, som skal overholdes for at have sin båd liggende i henholdsvis Sorø Sø og Tuel Sø:

Regler for bådhold i Sorø Sø

Regler for bådhold i Tuel Sø

Dagsgæstekort

Det er også muligt at bestille et eller flere dagsgæstekort via vores Netbutik. Et dagsgæstekort koster 100 kr. Kvitteringen fra købet fungerer som gæstekort, og skal derfor printes ud, og SKAL forevises på forlangende sammen med gyldig legitimation.

Du har også mulighed for at lægge din kvittering ind som et dokument på din mobiltelefon – dvs. at du skal kunne fremvise din kvittering, selv om der ikke er netdækning på din mobil, der hvor du færdes.

Du SKAL medbringe gyldig legitimation i form af sygesikringskort eller kørekort. Legitimationen må gerne scannes ind på mobiltelefonen, men SKAL være tydelig.

Gæstekort kan tidligst bestilles 2 uger før brug, og det SKAL angives hvilken dato kortet skal gælde til.

Bemærk venligst, at færdsel på søerne kan være begrænset på visse datoer pga. større arrangementer, som eksempelvis regatta.